Thursday, February 21, 2008

A clearing in the woods with house

This private home is situated in a small clearing in the woods of non-uniform dimensions obliged the layout to adapt to the scant space left free. The resulting design is a three-piece residence with a single, open great room that links a master bedroom and guest wing, which con be closed off in winter. The main section combines living, dining and kitchen space in a light, airy, modern moom that is tempered by warm woods. Interior elliptical columns and large sliding doors and windows allow walls to disappear and occupants to connect to the wooded landscape and ocean
beyond. Terraces and a roof deck further heighten the experience of the outdoors.



Architect : charles Rose Architects
USA -2001

Related Posts

Comfortable and sustainable house in Brazil

No comments: